Saturday, February 12, 2011

cinderILA: akak dh tua!!!~~


cinderILA: akak dh tua!!!~~: "today, 12th of February 2011 is my sister's 30th birthday!!! HAPPY BIRTHDAY AKAK!!! 생일죽하해요  언니!!!! CUTE X?? HIHIHI semoga kau bahagia s..."

Wednesday, February 9, 2011

Pening~~

CNY Holiday hari tu, kitorg balik Jeneri, kedah, Kg Tok Wan.. Sepanjang kat sana, aku rase pening2 loya.. isk.. tdo saje aku sepanjang perjalanan..

SO, balik dr Kedah, aku g clinic bawak aleesya coz dia selsema.. SO, aku pun amik la kesempatan tanya Dr. keadaan aku ni.. Dr, tanye la "Last period bila?" Aku pun jawap "Early Jan 2011" .. SO, doktor kata,"kita tunggu lagi 1 week".. sambil Dr bekalkan aku ubat pening.. Aku rase bdn aku cam lain mcm. Petang tu jugak aku g bli pregnancy test dan keputusannya +ve.. TP, aku x g check up ngan Dr lagi.. Ni tgh dok kira2 bila la nk g clinic coz Once aku preggy, aku kna g jumpa DrLimSS(doktor tiroid aku) .. dia kena monitor aku spjgn aku preggy.. aiyoo.. tiap2 bulan kena wat blood test!!!