Monday, December 20, 2010

Hepi BIrthday Baby..


Selamat Hari Lahir Anis Nur Aleesya.. Alhamdulillah hari ni genap aleesya 2 tahun.. Dan hari ni juga genap aku BF aleesya untuk 2 tahun.Tercapai juga hasrat aku nak menyusukan aleesya selama 2 tahun.. Selama ini juga ku angkut Breast Pump(BP) hadiah dr suamiku ke mana ku pergi.. Ke opis, balik kampung, malah sampai family trip ke Vietnam pun, BP ku bawa.. Bila ada kelapangan, akan ku kongsi pahit manis yg ku lalui selama 2 tahun utk BF baby ku anis nur aleesya

ALeesya pun dah bijak skang nie.. Dah pandai gosok gigi sendri.. Yg paling best, aleesya dah pandai main SCOOTER!! comey je tgk dia bwk scooter.. Eecha pun dah pandai sebut mummy.. abah.. tok tok.. nenek.. angah.. cu cu.. acad.. aya... hahahaha sgt la bahagia dgr cloteh anak ku.. 1 tahun 11 bulan juga aku dah suamiku mula ajar aleesya berenang... ALhamdulillah, aleesya dah mula nak blaja swimmin.. Semoga aleesya menjadi anak yg solehah.... mummy n abah love u.....